Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Nieuws

Jubileum: 40 jaar in de woonbranche

20-07-2017

Onze collega Paul werkt 40 jaar in de woonbranche. Zo'n mooi jubileum laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op 19 juli verrasten we hem met een gezellig etentje en het ereteken van INretail: een goud en briljanten Rietveldstoel speld.

» Lees verder

Spring is in the air!

10-03-2017

Spring is in the air! Wij maken onze binnentuin voorjaarsklaar met de fraaie nieuwe collectie tuinmeubelen van EMU. Komt u ook van het voorjaarszonnetje genieten in onze gezellige binnentuin met koffie en gebak van de buren van Coffelicious?

» Lees verder

Harvink fauteuil De Kaap actie

08-02-2017

De Kaap fauteuil en hocker zijn voor elkaar gemaakt. Kies de mooiste houtsoort; Amerikaans noten of eiken met blanke lak of gebeitst in zwart, wit of antraciet en de mooiste leren of stoffen bekleding. Bij aankoop elke De Kaap fauteuil mét hocker ontvangt u nu 10% korting!

» Lees verder

Nieuw in onze showroom: Sangiacomo wandsystemen

23-10-2016

We verwelkomen een nieuw merk in onze showroom: Sangiacomo. Dit Italiaanse merk heeft een prachtig programma designkasten en wandmeubelen voor de woon- en slaapkamer. Een aantal wandkasten van Sangiacomo vindt u vanaf deze week in onze showroom.

» Lees verder

Coffeelicious Rotterdam op plaats 4 in Koffie Top 100

13-09-2016

Pas een half jaar open en nu al in de top vijf van de Koffie Top 100, dat is een prestatie van formaat! Net als in 2014 schenkt Coffeelicious de beste koffie van de provincie Zuid-Holland. Toen was de Dordrechtse vestiging de allerbeste. Nu, in 2016, staat de net geopende Rotterdamse vestiging op de 4de plek.

» Lees verder

Uw huis én tuin in één keer lenteklaar

29-03-2016

Bij Metz kunt u tegenwoordig niet alleen terrecht voor de inrichting van uw huis, maar ook van uw tuin! Sinds kort heeft onze winkel namenlijk een eigen binnentuin. Daar hoort natuurlijk een nieuw assortiment tuinmeubelen bij: kleurrijke tuinstoelen en -tafels van het merk Emu.

» Lees verder

Harvink fauteuil Club Relax actie

16-02-2016

De Club Relax en de Club hocker van het Nederlandse merk Harvink nodigen uit tot serieus ontspannen. Met de traploos verstelbare rugleuning en hoofdsteun maak je van de Club Relax jouw persoonlijke relaxfauteuil. Voor de Club Relax fauteuil en hocker in dezelfde stof- of leerkleur geldt een aantrekkelijke setprijs.

» Lees verder

Uitbreiding Metz: het beste van twee werelden

04-01-2016

Binnenkort vindt u bij Metz niet alleen de nieuwste meubeltrends, maar ook de lekkerste koffie. Vanaf februari 2016 breiden we onze showroom namelijk uit met een restaurantgedeelte. Daar gaat Coffeelicious uit Dordrecht één van de beste kopjes koffie van Nederland voor u schenken.

» Lees verder