Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Coffeelicious Rotterdam haalt vierde plaats in de Koffie Top 100 van 2016

13-09-2016

Pas een half jaar open en nu al in de top vijf van de Koffie Top 100, dat is een prestatie van formaat! Net als in 2014 schenkt Coffeelicious de beste koffie van de provincie Zuid-Holland. Toen was de Dordrechtse vestiging de allerbeste. Nu, in 2016, staat de net geopende Rotterdamse vestiging op de 4de plek. Coffeelicious Rotterdam is gevestigd in ons buurpand, rechts naast de entree van Metz. De lunchroom is toegangkelijk via onze winkel en in onze binnentuin kunt u genieten van hun prijswinnende koffie.

Beoordeling koffie en vakmanschap

De Misset Horeca Koffie Top 100 komt jaarlijks door een onafhankelijke, deskundige jury tot stand. In de beoordeling staan de koffie producten voorop. De bereiding, presentatie en kennis zijn punten waarop beoordeeld wordt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar gastvrijheid, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap.


Goede koffie en onbegrensde gastvrijheid

Eigenaar Fiona Buitenhuis serveert de jury filterkoffie die ze speciaal meenam uit Spanje. “Ethiopische Sidamo. Aromatische koffie, met tonen van vanille en citroen”, zo staat te lezen in het juryrapport. “De espresso is van de Rotterdamse brander Hopper, al zijn ook bonen van huisbrander Goppion beschikbaar. In die espresso, ook een Ethiopische Sidamo, hints van perzik en chocola. De cappuccino van Goppion Nativo is prachtig om te zien en heeft schuim van perfecte structuur. Met de koffie zit het goed hier, en de gastvrijheid van Fiona en haar man Marc Stöger is onbegrensd.”


❭ Terug naar het overzicht