Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Tuimmeubelen van het merk Emu nu in de binnentuin bij Metz

29-03-2016

Bij Metz kunt u tegenwoordig niet alleen terrecht voor de inrichting van uw huis, maar ook van uw tuin! Sinds kort heeft onze winkel namenlijk een eigen binnentuin. Daar hoort natuurlijk een nieuw assortiment tuinmeubelen bij. In onze tuin vindt u moderne en kleurrijke tuinstoelen en -tafels van het merk Emu.


Opvallend en praktisch design

De stalen en alluminium meubels van dit Italiaanse merk zijn stijlvol, praktisch en duurzaam. Ze zijn handzaam, vaak zelfs klap- of stapelbaar en door hun opvallende design in verschillende trendy kleuren komen ze even goed tot hun recht op een stadsbalkon als in een landelijke tuin.


Italiaans oog voor detail

Het in 1951 opgerichte Italiaanse merk Emu richtte zich oorspronkelijk op de metaalindustrie, maar produceert al vanaf de jaren 60 tuinmeubelen. Ook nu worden stalen of alluminium stoelen, tafels en loungesets nog steeds in Italië gemaakt. Dat garandeert een hoge kwaliteit en Italiaans oog voor detail.

Bekende modellen van Emu zijn de Arc en Ciel, Star, Darwin en Grace. Bekijk de betaalbare tuinmeubelen van Emu ook in onze webshop.


❭ Terug naar het overzicht