Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Vanwege het Coronavirus is onze winkel tijdelijk gesloten

20-03-2020

Geachte klant,

Eerst en vooral hopen we dat u in goede gezondheid bent en dat dit zo mag blijven. We koesteren uw gezondheid en dat van ons personeel. Dat betekent (helaas) dat we de deuren onze winkel vanaf komende zaterdag 21 maart sluiten. Online en achter de schermen werken wij door en u kunt wel een afspraak maken om onze winkel te bezoeken.

Dit was voor ons geen eenvoudige beslissing, maar wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. Uiteraard hebben wij maatregelen getroffen en handelen wij naar de richtlijnen van het RIVM.

Levering bestellingen
De meeste van onze toeleveranciers zijn reeds gestopt met leveren. Ook onze klantleveringen komen dus voor nog onbepaalde tijd stil te liggen. Mogelijk ontvangt u uw bestelling daardoor later dan is toegezegd. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Gezondheid boven alles
De gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers gaat boven alles. Alle informatie en contact gaat vanaf nu via telefoon en/of e- mail. Indien u een afspraak wilt maken vernemen wij dit graag per mail op: info@metz-woninginrichting.nl

Hoe verder
Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is zullen wij dit via website en nieuwsbrief kenbaar maken. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via:

email: info@metz-woninginrichting.nl
of telefoon: 010 4364566

We kijken er nu al naar uit om u snel weer in goede gezondheid in onze winkel terug te zien!

Met vriendelijke groet,

Het team van Metz Woninginrichting

 


❭ Terug naar het overzicht