Tel: 010 436 45 66  •  Contact

Nieuws

Bent of kent u onze nieuwe topverkoper met oog voor detail?

08-05-2023

Metz Woninginrichting zoekt een verkoper/-ster, die zijn sporen heeft verdiend in de branche. Wie pakt deze kans om met liefde voor het vak en oog voor detail onze klanten te ontvangen en te adviseren?

» Lees verder

In de zomervakantie zijn we op zondag gesloten

27-07-2022

Vanaf 9 juli t/m 27 augustus zijn wij op zondag gesloten. Van dinsdag t/m zaterdag staan we zoals gebruikelijk voor u klaar van 10:00 tot 17:00 uur. We wensen u een mooie zomer!

» Lees verder

We zijn weer open!

15-01-2022

U bent weer van harte welkom in onze winkel, op de gebruikelijke openingstijden: van dinsdag t/m zondag tussen 10 en 17 uur.

» Lees verder

We blijven (online) bereikbaar!

19-12-2021

Door de coronamaatregelen moeten ook wij onze deuren voorlopig sluiten. We verwerken uw offerte-aanvragen en bestellingen wel gewoon. Ook geven we u graag interieuradvies per telefoon, op 010 436 45 66 of per email info@metz-woninginrichting.nl.

» Lees verder

Metz Woninginrichting sponsort ZBVH

30-09-2021

Wist u dat wij al een jaar trotse sponsor zijn van voetbalvereniging ZBVH? We sponsoren deze voetbalclub sinds de opening van ons centrale magazijn in Zuid-Beijerland, vlak bij de voetbalvelden. Want was is er mooier dan een lokale vereniging steunen!

» Lees verder

In de krant: Metz zit er vorstelijk bij, aldus AD

13-10-2020

Sommige Rotterdamse zaken hebben eigenlijk weinig introductie nodig. Metz Woninginrichting is er zo een. Een echt familiebedrijf aan de Nieuwe Binnenweg, waar de familie nog altijd niet is weg te slaan. “We hebben hier een eigen gezicht’’, zegt eigenaar Jan-Peter Metz.

» Lees verder

Metz krijgt nieuw centraal magazijn

04-04-2019

Om de drukte van de binnenstad te mijden, u nog beter van dienst te zijn én het milieu te helpen krijgt Metz Woninginrichting een centraal magazijn in Zuid-Beijerland.

» Lees verder

Jubileum: 40 jaar in de woonbranche

20-07-2017

Onze collega Paul werkt 40 jaar in de woonbranche. Zo'n mooi jubileum laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op 19 juli verrasten we hem met een gezellig etentje en het ereteken van INretail: een goud en briljanten Rietveldstoel speld.

» Lees verder

Spring is in the air!

10-03-2017

Spring is in the air! Wij maken onze binnentuin voorjaarsklaar met de fraaie nieuwe collectie tuinmeubelen van EMU. Komt u ook van het voorjaarszonnetje genieten in onze gezellige binnentuin met koffie en gebak van de buren van Coffelicious?

» Lees verder

Harvink fauteuil De Kaap actie

08-02-2017

De Kaap fauteuil en hocker zijn voor elkaar gemaakt. Kies de mooiste houtsoort; Amerikaans noten of eiken met blanke lak of gebeitst in zwart, wit of antraciet en de mooiste leren of stoffen bekleding. Bij aankoop elke De Kaap fauteuil mét hocker ontvangt u nu 10% korting!

» Lees verder

Nieuw in onze showroom: Sangiacomo wandsystemen

23-10-2016

We verwelkomen een nieuw merk in onze showroom: Sangiacomo. Dit Italiaanse merk heeft een prachtig programma designkasten en wandmeubelen voor de woon- en slaapkamer. Een aantal wandkasten van Sangiacomo vindt u vanaf deze week in onze showroom.

» Lees verder

Uw huis én tuin in één keer lenteklaar

29-03-2016

Bij Metz kunt u tegenwoordig niet alleen terrecht voor de inrichting van uw huis, maar ook van uw tuin! Sinds kort heeft onze winkel namenlijk een eigen binnentuin. Daar hoort natuurlijk een nieuw assortiment tuinmeubelen bij: kleurrijke tuinstoelen en -tafels van het merk Emu.

» Lees verder

Harvink fauteuil Club Relax actie

16-02-2016

De Club Relax en de Club hocker van het Nederlandse merk Harvink nodigen uit tot serieus ontspannen. Met de traploos verstelbare rugleuning en hoofdsteun maak je van de Club Relax jouw persoonlijke relaxfauteuil. Voor de Club Relax fauteuil en hocker in dezelfde stof- of leerkleur geldt een aantrekkelijke setprijs.

» Lees verder

Uitbreiding Metz: het beste van twee werelden

04-01-2016

Binnenkort vindt u bij Metz niet alleen de nieuwste meubeltrends, maar ook de lekkerste koffie. Vanaf februari 2016 breiden we onze showroom namelijk uit met een restaurantgedeelte. Daar gaat Coffeelicious uit Dordrecht één van de beste kopjes koffie van Nederland voor u schenken.

» Lees verder